Välkommen till Strängnäs den 10 december!

Årets tredje julmarknad för min del blir nu på lördag i Strängnäs, på Gyllenhjelmstorget! Marknaden är öppen kl 10-15.

Jag finns på plats med honung från Tunavik, Selaön. Stora burkar med 500 gram och små burkar med 250 gram. Både tidig honung som slungades i juli och senare honung som är slungad i slutet av augusti. Den sena honungen har analyserats på sitt polleninnehåll och den innehåller nektar från vitklöver, vresros, en kålsort, brassica, och fibbla. Jättegod! En del av småburkarna är presentförpackade och passar fint att ge bort som julklapp eller gå-bort-present till december månads alla glöggkalas …

Jag har också honung i kaka – den allra mest naturliga honungen som ligger kvar i sina vaxceller precis som bina har lagt den där. Kakhonungen innehåller mera aromer och smakämnen eftersom den är helt obehandlad. Det finns utskurna bitar ur vaxkakan och även hela ramar.

Salvor från HonungsKraft finns också! Bivax-SALVAN skog med doft av gran, tall, en &  rosmarin och Bivax-SALVAN Lavendel & Ringblomma. Min egen favorit läpp-SALVAN är också med!

Nytt för i år är att jag är återförsäljare åt Säljans Bigård AB i Sandviken som tillverkar härliga värmeljus av 100 % bivax.

Välkommen!

Dela vidare
Det här inlägget postades i Biodling. Bokmärk permalänken.